Καλή στοιχηματική χρονιά με οδηγό επιβίωσης το ένστικτο και αρωγό την τύχη!

     Το θέμα δεν είναι βέβαια τι αποτελεσμάτα βγαίνουν, αλλά με τι τρόπο μπορούμε να προσεγγίζουμε πλέον τους αγώνες. Κι αυτό είναι το πιο δύσκολο εγχείρημα … Οι στατιστικές, οι βαθμολογίες, η φόρμα, η δυναμικότητα, τα μπάτζετ, όλα πάνε στον βρόντο και ψάχνουμε στο τέλος να βρούμε «από που μας ήρθε». Βέβαια όπως γνωρίζετε εγώ δεν είμαι ούτε λάτρης και κατα συνέπεια ούτε «θύμα» των δυνατών και δη των άχαστων φαβορί.

 

Θεωρώ εδώ και καιρό ως δεδομένο ότι δεν υπάρχει ομάδα αήττητη και άχαστη στο στοίχημα κατ’ επέκταση.

 

Κανείς δεν φοβάται κανέναν στο ποδόσφαιρο και οι αποστάσεις παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία για όλους, αλλά κυρίως για τους μικρούς συλλόγους, κλείνουν ολοένα και περισσότερο … Όσο τα πρωταθλήματα θα βαίνουν προς το τέλος τους και οι στόχοι των ομάδων θα είναι πιο ξεκάθαροι, τόσο πιστεύω θα «θολώνουν» οι προσεγγίσεις των αγώνων και η πρόβλεψή τους.

Σίγουρα η αγωνιστική κατάσταση, τα ρόστερ, οι έδρες, οι απουσίες, η φόρμα, αλλά και τα «βολεμένα» με τα «πάρε-δώσε» θα παίζουν τον ρόλο τους και τώρα και στην συνέχεια και για πάντα στο ποδόσφαιρο, αλλά πιστεύω δεν θα είναι στοιχεία ικανά και απόλυτα για να μας οδηγούν σε πιο ασφαλείς προβλέψεις. Πρέπει να βάλουμε τον δικό μας ένστικτο να «δουλέψει» περισσότερο και να αξιολογούμε ομάδες και αγώνες και λίγο «εκτός λογικής». Μόνο έτσι πιστεύω μπορούμε να σωθούμε και να επιβιώσουμε σ’ αυτή την παρατεταμένα «ανώμαλη» στοιχηματική συγκυρία, κι απαραίτητα να έχουμε μπόλικη τύχη με το μέρος μας.

Το «κολύμπι» στα βαθιά πλέον αντεδείκνυται και τα μεγάλα οικονομικά ανοίγματα αποδεικνύονται καταστροφικά. Αυτοσυγκράτηση, οξυδέρκεια, ψυχραιμία, ένστικτο και μπόλικη τύχη είναι τα μυστικά της «μακροζωϊας» και της ευημερίας στο στοίχημα, όπως αυτό τείνει να εξελίσσεται ….

 

Προσωπικά συνεχίζω την τακτική μου σε συνάρτηση με τα παραπάνω, με φουλ επίθεση (μεγάλες αποδόσεις) και ξαφνικές άμυνες (ΑΗ και DNB)…

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *