ΣΕΡΙΕ Β ΚΑΙ ΣΕΡΙΕ Α 12/02/12

 

Λιβόρνο – Βιτσέντζα

Όλα δείχνουν πως και ο Μαντόνα θα επιλέξει την ενδεκάδα που κέρδισε την Γιούβε Στάμπια, ενώ περιμένει να έχει στην διάθεσή του και τον Κνέσεβιτς.

Η Βιτσέντζα δεν πατάει καλά τελευταία και ο Κάνι εξακολουθεί να μην υπολογίζει στους Γκαβάτσι, Μουστάκιο και Μπακλέ. Οι φιλοξενούμενοι έχουν πάντως την παράδοση με το μέρος τους…..

 

Κατάνια – Τζένοα

Οι γηπεδούχοι έχουν να γευτούν την χαρά της νίκης από το Δεκέμβρη και έχουν ένα παραπάνω κίνητρο. Η Κατάνια πάντα στηρίζεται στην έδρα της και αν δεν θέλει να μπει σε περιπέτειες πρέπει να επιστρέψει στις επιτυχίες. Ο σημερινός αντίπαλος κάθε άλλο παρά εύκολος είναι. Η Τζένοα με τον Μαρίνο στον πάγκο παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο με όλες τις συνέπειες…Βάζει αλλά και δέχεται γκολ. Όποιος σκοράρει πρώτος θα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Προσωπικά θα ρισκρω ﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽ραπλοξενοάρω στο διπλό σε προκλητική απόδοση….

 

Αταλάντα – Λέτσε

Σε καλή κατάσταση ο Μοράλες, επιστρέφει ο Ντένις, οπότε είναι καιρός να επιστρέψει και η Αταλάντα στις νίκες. Το Λέτσε έχει παίχτες που μπορούν να κάνουν την ζημιά, αλλά σήμερα στηρίζω τους γηπεδούχους…

 

Ίντερ – Νοβάρα

Μια επιθετική ομάδα θα κατεβάσει ο Ρανιέρι σήμερα ελπίζοντας να έχει ένα εύκολο απόγευμα. Ο Μοντόνικο προσπαθεί να ανεβάσει λίγο το ηθικό των φιλοξενούμενων γνωρίζοντας πως τα πράγματα θα είναι δύσκολα σήμερα. Πάμε σε ένα over;;; Χ ημίχρονο / 1 τελικό ή  2 ημιχ/1 τελικό με ρίσκο για μένα! ελπίζοντας να έχει ένα  οπλοξενολο ﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽ραπλοξενοπερρερει πρώτος θα παραπλοξενομεμεαιρο μεραπλοξενοραπλοξενομεμερερρεωωως ωωεεεεε

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *