28η Αγωνιστική SERIE B

 

Μπρέσια – Μόντενα    1

Πλήρης οι γηπεδούχοι, 3 εβδομάδες χωρίς ματς η Μόντενα. Επανάσταση στα αποδυτήρια….δεν θέλουν τον Κουτόνε και τα είπανε για τα καλά παίχτες και προπονητής. Η διοίκηση έδωσε την λύση επιλέγοντας Κουτόνε….

 

Λιβόρνο – Μπάρι   1

4-4-2 για τον Μαντόνα, εκτός πάει καλά το Μπάρι με 7 νίκες. 4νίκες Λιβόρνο, 4 ισοπαλίες 2 νίκες Μπάρι σε 10 ματς στην σέριε Β

 

Νοτσερίνα – Τσιταντέλα     1

Έχουν δεχτεί πάντα 1 τουλάχιστον γκολ οι γηπεδούχοι στην έδρα τους, βάζει αλλά και δέχεται εύκολα γκολ η Τσιταντέλα. Ντι Νάρντο και Παολούτσι τα πιο σοβαρά προβλήματα για τους φιλοξενούμενους.


Πάντοβα – Έμπολι    x2/over

Προβλήματα στην άμυνα για τους γηπεδούχους, αμφίβολος και ο Ιταλιάνο.

 

Επιστροφή Αλιέτι στην Έμπολι σε μια προσπάθεια να αλλάξει την κατάσταση στην ομάδα.άσταση στην ομάδα. Με μακαρόνε και Ταβάνο μπροστά όλα είναι πιθανά.

 

﷽﷽ς﷽﷽﷽οσπάθεια να αλλάξει την  Με μακαρόνε και Ταβάνο μπροστά όλα είναι πιθανά.

 

Σασσουόλο – Βαρέζε   gol/gol

Σε καλή αγωνιστική κατάσταση οι 2 ομάδες. Ο Μαράν είπε πως ο Πέα έχει βρει τον τρόπο να κάνει τις αντίπαλες ομάδες να μην παίζουν καλά και θέλει να πιστεύει ότι δεν θα συμβεί και την δική του. 8 οι εκτός έδρας νίκες για τους φιλοξενούμενους, 8 νίκες εντός το Σασσουόλο. Το ρίσκο είναι στο διπλό.

 

Βερόνα – Γκούμπιο   1

Αν η Βερόνα παίξει όπως στα τελευταία ματς δεν θα έχει πρόβλημα. Το Γκούμπιο έχει κάποια προβληματάκια στην επίθεση που καλείται να λύσει ο Σιμόνι.

 

Βιτσέντζα – Κροτόνε    1

8 ματς χωρίς νίκη και οι 2 ομάδες. Χωρίς ισοπαλία στην Β στα μεταξύ τους παιχνίδια. Από 3 νίκες η καθεμιά.

 

Ο Κάνι σκέφτεται να επιστρέψει σε 4-4-2  με Πινάρντι, Αμπρουσκάτο μπροστά.

 

Γιούβε Στάμπια – Ρετζίνα    X

Συνθετικό το χορτάρι της Γιούβε Στάμπια, Τον παρτενέρ του Μολινάρι στο κέντρο της άμυνας ψάχνει ο Μπράλια, Τσεράβολο στην θέση του τραυματία Καμπανιάτσι για την Ρετζίνα.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *