Δημοσιογράφοι της πλάκας που δηλητηριάζουν την κοινή αθλητική γνώμη

 

Εμένα ένα πράγμα με ενοχλεί προσωπικά … Το ψέμα, η υποκρισία και το γλείψιμο!

Όλα αυτά αντιπροσωπεύουν κατά την άποψη μου μια τεράστια μερίδα αθλητικογράφων ή και όπως τους αρέσει να αυτοχαρακτηρίζονται … δημοσιογράφοι!

Πως και με ποια μούτρα μερικοί γελοίοι εκεί έξω έχουν το σθένος να μιλάνε για λογική και να υποδεικνύουν λάθη .. Συγγνώμη κύριοι ποιοι νομίζετε ότι είστε? Ποίος σας έδωσε το δικαίωμα να τεστάρετε την νοημοσύνη μας? Εσείς .. Ναι ρε εσείς που γλείφετε τους πιο βρώμικους κώλους αυτής της χώρας! Εσείς που είστε τα τσιράκια του κάθε Μαρινάκη και του κάθε Τζίγγερ και του κάθε λαμόγιου που ανήκει στην πιο βρώμικη φωλιά βρώμικου χρήματος? Ρε σεις … για συνέλθετε λιγάκι γιατί είσαστε οι επόμενοι που θα φάτε φάπες! Ο κόσμος ΔΕΝ μασάει κουτόχορτο και ΟΥΤΕ πρόκειται να σας κάνει την χάρη πιστεύοντας τα πουλημένα σας σχόλια και απόψεις.

Είστε το πιο βρομερό γρανάζι ενός σιχαμερού συστήματος. Λοιπόν κύριοι αν νομίζετε ότι έχετε σχέση με το αντικείμενο κάντε κριτική όλων των παραγόντων που έχουν λερώσει το χόμπι μας, το καλύτερο δευτερεύων πράγμα στη ζωή μας. Η κατάσταση ΔΕΝ ξέφυγε σήμερα, η κατάσταση έχει ξεφύγει από τότε που ο κάθε πρόεδρος έχει στήσει, έχει βιάσει, έχει εκβιάσει, έχει πληρώσει και έχει απειλήσει … Φωτογραφίστε ΠΡΩΤΑ αυτούς και μετά τα αλητάκι της εξέδρας που καίνε ότι βρούν! Αυτοί είναι το αποτέλεσμα μιας άρρωστης κατάστασης ..

Μην παίζεται με τα μυαλά μας επιτέλους!!!!

Το πρόβλημα δεν είναι τα αρρωστάκια της εξέδρας αλλά τα αρρωστάκια στα οποία έχετε πουλήσει την ίδια σας την ψυχή! Σταματήστε λοιπόν το βρομερή προπαγάνδα σας.

Άι σιχτίρ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *