Για να δούμε και σήμερα

Οι αγώνες των κοριτσιών είναι:

Sabine Lisicki – Lucie Safarova

Pauline Parmentier – Victoria Azarenka

Anne Keothavong – Marina Erakovic (No Bet)

Caroline Wozniacki – Michaella Krajicek

Οι τενίστριες που είναι κοκκινισμένες είναι για μένα οι σημερινές νικήτριες. Στο τρίτο παιχνίδι, όπως βλέπετε, απέχω εντελώς. Wozniacki και Azarenka έχουν πολύ χαμηλή απόδοση και δεν τ’ ακουμπάω. Το πρώτο παιχνίδι όμως είναι άξιο προσοχής. Η 19χρονη Βερολινέζα Lisicki έχει καταφέρει ν’ ανέβει στην 59η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, παρά την μικρή της ηλικία. Στον 1ο γύρο κέρδισε την Ρωσίδα Bychkova (6-3, 6-3) και στον 2ο γύρο την Γαλλίδα Foretz (6-2, 6-4).

Απέναντί της σήμερα η 22χρονη Τσέχα Safarova, η οποία βρίσκεται μόλις 9 θέσεις πιο ψηλά στην παγκόσμια κατάταξη. Κέρδισε αρχικά την Αγγλίδα South και στη συνέχεια την Αμερικάνα King αλλά τώρα έπεσε στα δύσκολα. Δύσκολο σίγουρα ματς και για μένα είναι 50-50. Αφού η StanJames αποφάσισε να μας δώσει τη νίκη της Γερμανίδας στο 2,38 θα το ρισκάρω χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ας πάμε και στους άντρες. Επειδή ακόμη εδώ δεν φτάσαμε στα προημιτελικά δεν θα αναφέρω όλα τα ματς αλλά μόνο αυτό που θα ποντάρω. Εδώ πάω για την μεγάλη βόμβα! Στο ματς του Αμερικάνου Mardy Fish με τον Βέλγο Christophe Rochus.

Από ένα ματς για τον καθένα, απ’ όπου πέρασαν με 2-0 σετ και οι δύο. Ο Fish κέρδισε τον Ασιάτη Lu με 6-1 75 και ο Βέλγος κέρδισε τον Αμερικάνο Young με 6-4 6-3. Η απόδοση είναι αυτή που με οδηγεί σ’ αυτή την επιλογή, αλλά και η κούραση του Αμερικάνου, καθώς στο προηγούμενο τουρνουά έφτασε ως τον τελικό, όπου έχασε από τον Stepanek και κάπου θα πρέπει να χαλαρώσει.

Η Canbet μας προσφέρει απόδοση 6,00 για νίκη του Βέλγου και θα ρισκάρω κάτι ψιλά υπέρ του.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *