Χάσαμε μια μάχη

Δύο θα είναι οι προτάσες μου για σήμερα. Η μία από τους άντρες στο τουρνουά της Μασσαλίας και η άλλη πάλι από τους άντρες, αλλά στην Αργεντινή. Ξεκινάω από τη Γαλλία αφού αρχίζει πιο νωρίς.

Δεν είναι και πολλές οι φορές που θα δούμε να δίνονται τόσο μεγάλες αποδόσεις υπέρ του Νο 3 στον κόσμο Novak Djokovic, σε τέτοιους αγώνες. Ας δούμε λίγο τι έχουν κάνει Djokovic και Tsonga ως τώρα στο τουρνουά.Ο Νο 1 του ταμπλό 22χρονος Σέρβος έφτασε ως τα ημιτελικά χωρίς να έχει χάσει ούτε ένα σετ. Κέρδισε με την σειρά τον Γάλλο Chardy, τον Τσέχο Hernych και τον Γερμανό Zverev.

Ο 23χρονος Γάλλος, που ξεκίνησε πέρυσι από το Αυστραλιανό Όπεν μια εξαιρετικά ανοδική πορεία, βρίσκεται σήμερα στη 12η θέση στον κόσμο. Στο τουρνουά της Μασσαλίας κέρδίσε τον Καζάκο Golubev, τον Ιταλό Bolelli και χτες έκανε το πρώτο τρίσετο κερδίζοντας τον Ισπανό Lopez.

Για να δούμε τι θα γίνει σήμερα. Αν ο Τσονγκά μας κάνει τη ζημιά τι να πω! Εγώ πάντως θα το διακινδυνεύσω και θα ποντάρω γερά υπέρ του Σέρβου. Πιστεύω ότι αξίζει και με το παραπάνω σε απόδοση 1,80.

Το δεύτερο παιχνίδι που προτείνω είναι αυτό μεταξύ του Tommy Robredo και του Jose Acasuso.

Ο 27χρονος Ισπανός έχει κερδίσει ως σήμερα τον Ιταλό Starace, τον Αργεντίνο Chela και τον Βραζιλιάνο Ferreiro. Σε όλα τα παιχνίδια δυσκολεύτηκε από λίγο ως πολύ. Αντίθετα ο Αργεντίνος έχει φτάσει ως εδώ χωρίς να χάσει ούτε σετ. Κέρδισε τον Ισπανό Munoz-De la Nava, τον Ιταλό Fognini και τον Ισπανό Hernandez, πολύ πιο εύκολα και άνετα απ’ ότι ο Ισπανός.

Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο αλλά και λόγω των αποδόσεων θα προτιμήσω να ποντάρω υπέρ του Αργεντίνου σε απόδοση 2,50.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *