Λίγα και καλά

Στο τουρνουά Monterrey (WTA) των $220.000 στο Μεξικό το ενδιαφέρον είναι πολύ μικρό. Εμείς στο a-bet.info θ’ ασχοληθούμε με κάποια παιχνίδια, έτσι για να βρισκόμαστε πάντα σε φόρμα. Σήμερα, πρώτο παιχνίδι που επιλέγω σ’αυτό το τουρνουά είναι αυτό μεταξύ της Ρωσίδας Maria Kirilenko και της Τσέχας Lucie Safarova.

Η 22χρονη Μοσχοβίτισσα Kirilenko είναι άλλη μία αγαπημένη Μαρία από τη Ρωσία, τουλάχιστον για εμένα, στο γυναικείο τένις (μετά την Μαρία Σαράποβα). Από τις πιο όμορφες τενίστριες, όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία (επάνω). Αλλά δυστυχώς το έχει ρίξει στο modeling αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα το τένις. Κι έτσι έχει βρεθεί στην 38η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ πριν μισό χρόνο βρισκόταν στο Νο 18. Στο Monterrey κέρδισε στον 1ο γύρο τη Nεοζηλανδέζα Erakovic πιο εύκολα απ’ότι περίμενα, μιας και φέτος δεν έχει άλλη νίκη.

Μια συνομήλική της από την Τσεχία είναι η σημερινή της αντίπαλος. Η Safarova βρίσκεται στην 51η θέση στον κόσμο και βρίσκεται κι αυτή σε πτώση τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Αλλά φέτος τα έχει πάει καλύτερα από την Κirilenko, καθώς έχει φτάσει ως τον 3ο γύρο σε τρία τουρνουά (Brisbane, Australian Open, Memphis). Στο τουρνουά του Μεξικό απέκλεισε εύκολα στον 1ο γύρο την Μεξικάνα Torres Sandoval.

Σπουδαίος αγώνας, ο οποίος ξεκινά στις 11 το βράδυ για όσους θέλουν να τον παρακολουθήσουν. Προσωπικά θα πάω με το 2,10 υπέρ της Safarοva που μας προσφέρει η StanJames.