Ταξίδι σε Ρουμανία – Σλοβακία

Ξεκινάω από το πρωτάθλημα της Ρουμανίας. Τρεις αγώνες γίνονται γι’ αυτό το πρωτάθλημα σήμερα και προσωπικά νομίζω ότι είναι και οι τρεις διπλούρες. Θα ξεκινήσω με αυτόν που αρχίζει πιο νωρίς. Η Στεάουα Βουκουρεστίου ταξιδεύει ως το Brasov για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα. Τι γίνεται μ’αυτούς; Με ισοπαλίες επέστρεψαν και οι δύο ομάδες από τις διακοπές. Η Brasov έφυγε με το 0-0 από μία δύσκολη έδρα (Unirea) και η Στεάουα έμεινε στο 1-1 στο Βουκουρέστι κόντρα στη Vaslui. Σήμερα θα στηρίξω το διπλό της Στεάουα, το οποίο θα της δώσει τη δυνατότητα να κυνηγήσει την έξοδό της στην Ευρώπη. Αυτή τη στιγμή είναι εκτός με μόνο 2 βαθμούς να την χωρίζουν από την Τιμισοάρα. Νομίζω ότι τη θέση αυτής της ομάδας μπορεί να την πάρει για τα προκριματικά του UEFA. Δεν πρέπει όμως να χάνει βαθμούς. Η Brasov βρίσκεται στην 11η θέση με 24 βαθμούς. Μικρές οι αποστάσεις που χωρίζουν την ομάδα κι από τα ψηλά κι από τα χαμηλά. Μόλις 6 βαθμούς η απόστασή της από τη Στεάουα αλλά και μόλις 5 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ο αγώνας αρχίζει στις 15:00 και η απόδοση στο διπλό είναι στο 2,50 από την Sportingbet.

Και δεύτερο παιχνίδι από τη Ρουμανία. Arges Pitesti – Unirea Urziceni. Άγνωστα ονόματα σ’εμάς αλλά όχι στους Ρουμάνους. Η Unirea βρίσκεται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, πάνω από γνωστές ομάδες όπως οι Ραπίντ και Στεάουα Βουκουρεστίου. Τέσσερις οι βαθμοί που τη χωρίζουν από την πρωτοπόρο Ντιναμό Βουκουρεστίου. Η πρώτη βγαίνει Champions League απευθείας ενώ η δεύτερη παίζει προκριματικά. Κι αυτό καλό είναι για την άγνωστη ομάδα από το Urziceni. Η γηπεδούχος Arges βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας και νομίζω ότι δεν έχει πλέον στόχους καθώς εύκολα θα καταφέρει να σωθεί αλλά δε πιστεύω ότι κυνηγάει και Ευρώπη. Χαλαρά μάλλον θα πάνε τα παιδιά μέχρι το τέλος. Τέτοια ματς τους παίρνει να τα χάνουν. Διπλό στο 3,00 από τη StanJames.

Τελευταία στάση στη Σλοβακία. Ένας αγώνας για την 1η κατηγορία (Corgon Liga) της χώρας ανάμεσα στην γηπεδούχο Tatran Presov και την φιλοξενούμενη Slovan Bratislava. Πιο γνωστή η δεύτερη και λογικά αφού πρωταγωνιστεί τόσα χρόνια στη χώρα της. Και τώρα στην κορυφή της βαθμολογίας βρίσκεται με μόλις 1 βαθμό διαφορά από τη δεύτερη Ζίλινα. Θέλει σίγουρα βαθμούς και λογικά σήμερα μπορεί να τους πάρει απέναντι στην αδιάφορη Tatran, η οποία έχει εξασφαλίσει την διαμονή της στην κατηγορία και βλέψεις για πολύ ψηλά δεν έχει. Μεγάλη πτώση για το διπλό από το πρωί. Εγώ το βρήκα σε απόδοση 2,10 στην Bet24.